AMMATTILAISTEN TUOTTEET   

Ammattituotteet

DD CREAM MOUSSE - with Dermal Infusion Technology®

DD Cream Mousse -vaahtovoide

DD CREAM MOUSSE -vaahtovoide.
Footlogix -sarjan "tuplapuolustus" jalkojen iholle!
"Dermal Infusion" teknologian avulla kehitetty ainutlaatuinen, hajusteeton vaahtovoide, joka sisältää patentoitua Spirulina uutetta. Spirulina levä sisältää erittäin paljon antioksidatiivisia ja tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia. Tämä ihosolujen uudistumista edesauttava vaahtovoide elvyttää, rauhoittaa, kosteutta ja tasoittaa kuivaa ja herkkää ihoa.

-Pakkauskoko ammattikäyttöön 300ml

VERY DRY SKIN FORMULA - with Dermal Infusion Technology®

Very Dry Skin Formula -vaahtovoide

VERY DRY SKIN FORMULA -vaahtovoide.
Kosteuttaa, varastoi ja palauttaa todistetusti kosteutta ihoon. Tämä erittäin kuivalle iholle suunniteltu vaahtovoide levitetään viimeisenä pedikyyrissä ennen hierontavoidetta.

-Pakkauskoko ammattikäyttöön 300ml

FOOT SOAK CONCENTRATE

Footlogix Jalkakylpytiiviste

FOOT SOAK CONCENTRATE -jalkakylpy
Ihon pH:n tasapainottava, hellävaraisesti ihoa puhdistava jalkakylpy, joka samalla tuhoaa haitallisia mikro-organismeja. Jalkakylpy raikastaa ihon, kosteuttaa ja pehmittää kovettumia.

-Pakkauskoot ammattikäyttöön 500ml ja 946ml

EXFOLIATING SEAWEED SCRUB

Footlogix merileväkuorinta

EXFOLIATING SEAWEED SCRUB -kuorintavoide.
Kehitetty käyttäen mm. erittäin korkealaatuista mikroleväöljyä, johon on sekoitettu juuri oikeassa suhteessa eteerisiä öljyjä ja hohkakiveä, joka kuorii mutta ei kuluta ihoa.

-Pakkauskoko ammattikäyttöön 946ml

CALLUS SOFTENER

Footlogix kovettumasuihke

CALLUS SOFTENER -spray kovettumien pehmittämiseen.
Vain ammattikäyttään tarkoitettu spray tarjoaa tehokkaan, välittömästi pehmittävän hoitovaikutuksen kovettumiin, varpaankynsiin, kynsinauhoille, kuivalle keratinisoituneelle iholle, hyperkeratoosin hoitoon ja halkeilleelle iholle. Tämä tehokas mutta hellävarainen tuote on turvallinen myös diabeetikoille ja sitä ei tarvitse edes pestä pois.

-Pakkauskoot ammattikäyttöön 180ml suihkepullo, 
946ml ja 3780ml täyttöpullot

MASSAGE FORMULA - with Dermal Infusion Technology®

Footlogix hierontavoide

MASSAGE FROMULA -hierontavoide.
Täydellinen päätös pedikyyrille, tällä hierontavoide voit tehdä hyvin 5-7 minuutin mittaisen hieronnan. Imeytyy hyvin, jättäen ihon silkinpehmeäksi ilman rasvaista pintakerrosta.

-Pakkauskoko ammattikäyttöön 500ml

PROFESSIONAL STAINLESS STEEL FILE

Footlogix jalkaraspi ammattilaisille

PROFESSIONAL STAINLESS STEEL FILE -jalkaraspi.
Valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräkseestä. Tässä yksilöllisesti designattussa kaksipuoleisessa raspissa on kaksisuuntainen hiontapinta, joten se ei revi ihoa. Se on kevyt käyttää Footlogixin Callus Softenerin kanssa ja raspi voidaan käytön jälkeen desifioida tai steriloida.