FOOTLOGIX -SARJAN HYÖDYT   

Kärsitkö epämiellyttävistä kovettumista, halkeilevista kantapäistä, rumista kynsistä, kuoriutuvasta/hilseilevästä ihosta tai jalkojen kutinasta?

"WHERE MEDI MEETS PEDI®"

Elämäntapojen muutoksilla tänä päivänä on suuria vaikutuksia terveyteen, ihon, jalkojen ja kynsien hyvinvointiin - ja tämä on nähtävissä kaikissa ikäryhmissä, aina lapsista vanhuksiin. Meidän sukupolvellamme on enemmän tarvetta spesifioituun jalkojen hoitoon. Nyt kiinnitetään paljon enemmän huomiota rumiin kovettumiin, paksuuntuneeseen, kuivaan ja halkeilevaan ihoon ja kynsien/ihon sairauksiin.

Footlogix Pediceuticals® on huomioinut tapahtuneet muutokset ja vastaa, niin kauneusalan ammattilaisten kuin heidän asiakkaittensakin tarpeisiin. Footlogix on luonut tieteellisesti uraa-uurtavan ja ainutlaatuisen infuusioteknologiaa hyödyntävän Dermal Infusion Technology® menetelmän, joka mahdollistaa vaikuttavien aineosien tunkeutumisen nopeammin ja syvemmälle jalkojen ihoon. 

Silminnähtäviä tuloksia saadaan yleensä jo muutamassa päivässä, oli kyseessä sitten vain yksinkertainen kuivuudesta johtuva ongelma tai vaativampi esimerkiksi diabeteksestä johtuva ongelma. Footlogixin ainutlaatuinen teho on kliinisesti todistettu, ja ne auttavat asiakasta saamaan terveet ja hyväkuntoiset jalat helposti.

Miljoonat jalat yli 20 maassa ympäri maailmaa luottavat Foologixin tehoon ja ovat todistaneet niiden toimivuuden.

Footlogix tuotteet ovat:

Ei-okklusiivisiä: tuotteet eivät muodosta kalvoa ihon pinnalle. Näin ollen iho pääsee hengittämään normaalisti

Rasvattomia: voit pukea sukat ja kengät heti jalkaan. Yksinkertaisesti vain levität tuotteen iholle ja olet valmis!

Hygieenisiä: korkin mekanismin ansiosta ilmaa tai epäpuhtauksia ei pääse pakkaukseen käytön aikana.

Tehokkaita: suojaa vahingoittunutta ihoa infektioilta ja kuivuudelta, joka on erittäin tärkää varsinkin diabeetikoiden jalkojen hoidossa.

Helppoja käyttää: tuotteet imeytyvät hyvin ja tuloksia näkyy nopeasti.

Tuloksellisia: asiakkaat näkevät tuloksia jo muutamassa päivässä.

Suositeltuja: johtavat lääkärit ja jalkaterapeutit ympäri Pohjois-Amerikkaa ja Eurooppaa suosittelevat Footlogixia.