artistic_logo.jpg

Artistic Nail Designin ovat luoneet maailmankuulut kynsitaiteilijat ja kynsituotteiden kehittäjät. Sarjan tarkoituksena on tarjota kynsiteknikoille geelilakkoja, joiden avulla he pystyvät luomaan todellista kynsitaidetta. Artistic Nail Design kehittää jatkuvasti uusia innovatiivisia tuotteita, jotta kynsitaiteilijat voivat rikkoa rajojaan ja löytää uusia luovia tapoja tehdä kynsitaidetta.


Brändin ydin on sen poikkeuksellinen värivalikoima. Jokaisen sävyn kehityksen takana on oma ainutlaatuinen tarinansa. Yli 100 upean geelilakkavärin lisäksi Artistic Nail Designilta löydät ammattitason kynsihoitovälineet – ja työkalut. Sarja tarjoaa laadukkaat kovat geelit sekä korkealaatuiset LED-valot. Artistic Nail Design on edustettuna yli 80 maassa ja se on yksi maailman suosituin kynsibrändi, johon luottavat myös julkisuuden henkilöt.


Artistic Nail Designia johtaa palkittu kynsitaiteilija ja -kirjailija Alisha Rimando Botero. Alishalla on yli 18 vuoden kokemus kynsialalta ja hän tuo tietonsa ja taitonsa Artistic Nail Design koulutukseen ja tuotekehitykseen. Koulutus on Artistic Nail Designin tärkeä painopiste. Tuemme kynsiteknikkoa tarjoamalla hänelle korkeatasoisen koulutuksen kynsien suunnittelusta ja tuotteista. Artistic Nail Desig -kouluttajat valitaan tarkkojen laatukriteerien perusteella parhaiden kynsitaiteilijoiden joukosta ympäri maailmaa.

Artistic Nail Designin kanssa mahdollisuudet ovat rajattomat.


Sarja koostuu seuraavista tuotteista:

Artistic Colour Gloss -geelilakkasarja sisältää yli 100 upeaa ja kestävää sävyä, jota voidaan käyttää luonnon- tai rakennekynsien koristeluun. Artistic Colour Glossit ovat helppokäyttöisiä, LED- ja UV -kovetteisia (LED 30 sek./UV 2min.) ja niiden kesto oikein käytettynä on yli kolme viikkoa.

Artistic Color Revolution - patentoidun teknologian ansiosta Colour Revolution värilakat yhdessä Artistic Reactive Bonderin ja Artistic Reactive Glossin kanssa antavat kynsilakalle jopa 10 päivän keston, markkinoiden parhaan kiillon ja ne ovat kosketuskuivia jo 8 minuutissa!

Artistic Perfect Dip sarjamme on vahvempi kuin kestolakkamme ja tarjoaa huippunopean aplikaation ja tarkat ranskalaisen rajat. Perfect Dip liottuu kynneltä huippunopeasti eikä vaadi UV- tai LED-valoa.

Rock Hard sisältää LED- ja UV -kovetteiset rakennekynsigeelit sekä ilmakovetteiset akryylit, joiden tekninen kehitys on viety huippuunsa. LED-teknologian ja kemiallisen tuotekehityksen ansiosta nämä geelit kovettuvat LED-valossa 30 sekunnissa. Tuotteiden sävy on tasainen kaikissa geeleissä ja ne ovat itsestään tasoittuvia, joka helpottaa niiden käyttöä ja vähentää viilausta.

Brush-on Correction Gel - luonnonkynnen muodon korjaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Lisää kestävyyttä, vahvista ja tasoita pinta Artistic Brush-On Correnction Gel:illä! Sivellinpulloon pakatulla Soak Off -geelillä luot täydellisen tasaisen pohjan, täydelliselle geelilakkaukselle. Jos haluat lisätä kestävyyttä, rakennetta tai molempia voit valita myös Artistic Correction Gel Build and Repair tuotteen. Soak Off -geelillä on paksumpi viskositeetti, jolla korjaat helposti lohjenneet kärjet ja muut pikku epätäydellisyydet luonnonkynnestä. Tuote soveltuu myös varpaankynnen korjaukseen.

Artistic Putty – tuotteen sääntöjä rikkovat ominaisuudet ovat yksinkertaisesti mullistavia. Muotoile, pidennä, työstä niin kauan kuin haluat. LED kovetus nopeaan viimeistelyyn. Putty on 23% kevyempi kuin akryyli ja 16% kevyempi kuin perinteiset kovat geelit. Putty ei sisällä monomeeria tai hajuja ja sen avulla voit työskennellä niin nopeasti tai niin kauan kuin haluat. Pakkauksen kätevän annostelun ansiosta käytät vain sen verran tuotetta mitä tarvitset. Tuotteen viskositeetti varmistaa sileät ja virheettömät kynnet. Puttyn viilauspöly on 30% raskaampaa kuin muiden akryyli- ja geelien viilauspöly, minkä ansiosta pölyn määrä on tavallista pienempi.Valmistajan sivut:

WWW.ARTISTICNAILDESIGN.COM