Mikä on HyapenPro ja miksi kaikki puhuvat siitä?

HyapenPro tarjoaa kauneuden ja terveydenhoitoalan ammattilasille mahdollisuuden tarjota asiakkaille luonnollista täyteläisyyttä ja kosteutusta ihoon ja huuliin ilman neulaa.Injektiovapaalla laitteella voidaan antaa mm.täyteaineita ja mesocoktaileja, jotka eivät vain tarjoa iholle

raikkautta ja nuoruutta, mutta myös tarjoavat miellyttävän hoitokokemuksen ja minimoi injektion jälkeiset komplikaatiot.Kuinka HyapenPro toimii?


Laitteessamme on erityinen mäntä ja jousi, jotka antavat käytettävien aineiden tasaisen ja nopean annostelun. HyaPen on valmistettu Saksassa ja on CE-sertifioitu, FDA:n rekisteröimä, OCN:n ja UCA-testattu laite.

Kynämme 5 -eri painemahdollisuutta on markkinoiden ainut ominaisuus, jolla varmistamme täyteaineen asetuksen asiakkaan ihon paksuudesta riippumatta. Mikroskooppinen reikä, jonka läpi mm. Hyaluroni injektoidaan ihon alle, on kaksi kertaa pienempi kuin injektioon käytetyn neulan halkaisija.

HyapenPron avulla aineet imeytyvät ja jakautuvat ihon alle paljon paremmin kuin perusneulalla tehdyt injektiot.

Katso esittelyvideo tästä:Miksi hyaluronihappoa käytetään täyteaineena?


Injektoitava hyaluronihappo (HA) on eräänlainen väliaikainen ihon täyteaine.
Hyaluronihappoa löytyy luonnostaan kehosta, suurimpina pitoisuuksina nivelistä, silmistä ja iholta. Iholla hyaluronihappo sitoo itseensä vettä, mikä antaa iholle kosteutetun pinnan. Ikääntyessämme kasvojemme rasva, lihakset, luu ja iho alkavat ohentua.

Tästä syntyvät myös mm. juonteet kasvoilla, huulissa, vartalon iholla. Injektoitavaa HA: ta käytetään pehmentämään juonteita ja luomaan kasvoille ja huulille uutta rakennetta.

Injektoitavan hyaluronihapon vaikutukset näkyvät heti.


Koulutuksen sisältö:

Opit koulutuksessamme turvallisen HyapenPro -laitteen käytön sekä huulien täytön sairaanhoitaja – kouluttajiemme opastuksella!

Järjestämme suomenkielisiä koulutuksia Helsingissä, Tampereella ja yksityiskoulutuksia Turussa.

Kouluttajinamme toimii injektio- sairaanhoitajat, joilla on vuosien kokemus huulten täytöstä ja muotoilusta.

Katso koulutuspäivän sisältö tästä: