logo_hibrow.jpgbrow_perfect_logo.jpg

Ensimmäisenä Suomessa!
Lash Perfect -sarja laajeni vuoden 2013 alkupuolella ja lanseerasi Hi Brow -kulmastailaus koulutukset ja ammattituotesarjan kulmamuotoiluun. Lisänä kulmastailaukseen saapui myös Brow Perfect -kulmatuuhennos tekniikka vuoden 2014 alussa!

Kulmastailaus on palvelu, joka sopii jokaiselle asiakkaalle iästä, kasvojen muodosta tai tyylistä riippumatta.

Hi Brown työasema -kulmakarvojen stailaukseen on liikuteltava ja kmpakti kokonaisuus, joka sisältää täyden valikoiman ammattityökaluja ja tuotteita.

BABTAC:in hyväksymä ja sertifioima kahden (2) päivän mittainen koulutus on suunniteltu antamaan tarvittavat taidot ja tiedot upeiden kulmakarvojen stailaukseen ja tuuhennoksiin kauneusalan ammattilaisille.

Koulutuksessa kaydään lävitse alusta loppuun oikeaoppinen kulmamuotoilu pinseteillä, lämminvaha- ja lankatekniikalla, kulmien kestovärjäykset ja kuinka toteutetaan jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin muotoillut ja värjätyt kulmakarvat. Lisäksi Brow Perfect -tekniikalla voidaan myös lisätä kulmiin tuuheutta ja rakennetta.

Ennen Brow Perfect -tuuhennustekniikkaa, asiakkaat joilla oli harvat kulmakarvat, kaljukohtia tai kulmat puuttuivat kokonaan, joutuivat turvautumaan pelkkään meikkiin halutessaan kulmiinsa muotoa ja toivottua lookkia.

Brow Perfect antaa nyt mahdollisuuden uudelleen-rakentaa kulmiin ulottovuutta ja syvyyttä. Tällä uudella tekniikalla on mahdollista kiinnittää yksittäisiä karvoja suoraan iholle ja kiinnittää niitä jo olemassa oleviin kulmakarvoihin, näin luoden kulmakarvoista juuri niin täydelliset kuin asiakas haluaa.

Yhdessä suositun Hi Brow -kulmastailauksen kanssa, Brow Perfect -kulmatuuhennokset nostavat kulmamuotoilun täysin uudelle tasolle!

Konseptin mukaisesti jokaisella asiakkaalle luodaan juuri hänelle sopivat kulmat ja samalla tehdään kattava hoitosuunnitelma sekä halutun lopputuloksen aikaan saamiseksi että ylläpitoon! Sarjaan kuuluvat myös korkealaatuiset ja helppokäyttöiset jälleenmyyntituotteet.

Tutustu myös sarjan omiin Suomen sivuihin:
WWW.LASHPERFECT.FI

Valmistajan sivut:
WWW.LASHPERFECT.CO.UK