Yleiset myynti ja toimitusehdot

Royal Pink Oy -

2069655-1


Toimitusehdot

Yleistä

Maahantuomistamme kosmetiikkatuotteista on saatavilla niiden tuotetiedot, joista ilmenee vaikuttavat aineet ja käyttötarkoitus. Kosmetiikkatuotteista on saatavilla niiden MSDS- listat tarvittaessa.

Tilaaminen

Tilaukset tehdään täysin verkkokauppamme kautta käyttämällä itse valitsemaasi maksutapaa.

Myyjä pidättää itsellään omistusoikeuden tuotteisiin, kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu.

Toimitus

Toimitustavat

Toimitamme tilauksesi DPD pakettipalvelun kautta suoraan ovellesi. Muut toimitustavat sovittava erikseen.

Toimituskulut

Kuluttaja-asiakkaille MyPack pakettina lähimpään noutopisteeseen 5e. Yli 60e tilaukset toimitamme maksutta.

Toimituskulut DPD pakettina suoraan ovelle 12e. Yrityksille yli 350e tilaukset toimitamme maksutta.

Toimitusaika

Mikäli tavaraa on varastossa, postituspäivät ovat tiistai ja torstai.

Mikäli toimitus viivästyy siitä pyritään ilmoittamaan asiakkaalle sähköpostitse tai puhelimitse.


Hinnat

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Hinnoitteluvirhe tilanteissa Royal Pink Oy:llä on mahdollisuus ilmoittaa asiakkaalle korjattu hinta tai perua asiakkaan tekemä tilaus.

Tuotetiedot

Royal Pink Oy ei vastaa teknisten tietojen oikeellisuudesta ja pidättää oikeuden muuttaa teknisiä tietoja ilman eri ilmoitusta. Kaikki oikeudet pidätetään.

Takuu

Kaikilla Royal Pink Oy:n maahantuomilla ja myymillä tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu.Takuun voimassaolon edellytyksenä on, että tuotetta käytetään vain valmistajan antamien ohjeiden mukaisesti. Mikäli tuotteessa, jonka olet ostanut Royal Pink Oy:stä, ilmenee takuuaikana virhe, tulee sinun ottaa viipymättä yhteys maahantuontiin. Huom! Kaikkista takuupalautuksista tulee sopia etukäteen Royal Pink Oy:n kanssa.

Myyjän korvausvelvollisuus rajoittuu kaikissa takuu- ja korjaustapauksissa enintään tuotteen kauppahintaan. Myyjällä ei ole velvollisuutta korvata välillisiä vahinkoja.

Palautusoikeus

Kaikki tuotepalautukset Royal Pink Oy:lle tulee sopia ennen tuotteen palautusta. Tarkempia tietoja palautuskäytännöistä ja ohjeet mahdollisia palautuksia varten saat soittamalla maahantuontiin.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen. Palautusoikeus ei koske avattuja nesteitä, kemikaalituotteita tai asiakkaalle tilaustyönä tilattuja tuotteita tai mitään käyttöönotettuja tuotteita. Tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla palautettaessa täysin samanlaisessa kunnossa kuin se oli myyntihetkellä.

Reklamaatiot

Tavaran saavuttua pyydämme teitä välittömästi tarkistamaan lähetyksen ja ilmoittamaan mahdollisista puuttuneista tai viallisista tuotteista kolmen (3) arkipäivän kuluessa. Myyjän korvasvelvollisuus rajoittuu kaikissa takuu- ja korjaustapauksissa enintään tuotteen kauppahintaan. Myyjällä ei ole valvollisuutta korvata välilllisiä vahinkoja.

Kaikissa lähetystä koskevissa kysymyksissä voitte ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@royalpink.fi tai puhelimitse toimiston aukioloaikoina ark. klo 9-16 p. 045 128 0714.


Aiheettomat tilaukset

Aiheettomista ja häirintätilauksista tehdään rikosilmoitus