depileve-Cera-logo.jpg

Patentoitu DEPILEVE CERAZYME hoito, jossa ensikertaa on yhdistetty karvanpoisto & ihoa tehokkaasti korjaava ja suojaava hoito!!

Ainutlaatuinen Cerazyme DNA -sarja edustaa uutta askelta estetiikan maailmassa. Innovatiivinen hoitomuoto, joka yhdistää ihon hoidon hellävaraiseen karvan poistoon. Cerazyme hoidossa aktiiviset ainesosat saadaan kuljetettua ihon syvimpiin kerroksiin mm. lämmön avulla ja tarjoaa samalla hellävaraisen ja tehokkaan karvanpoiston. 

CERAZYME REJUVENATION on ensimmäinen anti-aging hoito, joka on kehitetty Cerazyme sarjalle. Hoito vähentää ikääntymisen merkkejä, auttaa kehoa korjaamaan kudoksia, sekä kosteuttaa ja samalla poistaa karvat lähes kivuttomasti.

Cerazyme-vartalokuva.jpg

CERAZYME's Beauty Hair Removal hoito hellii ihoa Q10 entsyymeillä, Marine DNA:lla ja kosteuttaa luonnollisilla aineosilla luoden eräänlaisen suojamuurin ihon suojaksi karvanpoistoa varten ja antaa samalla iholle nuorentavan vaikutuksen. 

CERAZYME SARJAN AINUTLAATUISET EDUT

IHOA NUORENTAVA - Ihon ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva karvanpoisto -menetelmä.

MUUT VAIKUTUKSET IHOLLE - Tehokkaasti mutta hellävaraisesti ihoa kuoriva koostumus poistaa helposti myös hennoimmat karvat.

IHOHUOKOSIA PUHDISTAVA - Puhdistaa ihohuokoset ja saa aikaan raikkaan tunteen ihossa.

LÄHES KIVUTON DEPILAATIO - Stripitön vaha on ideaali herkillekin ihoille

 

AKTIIVISTEN AINEOSIEN OMINAISUUDET 

-Q10 Entsyymi on luonnollinen andioksatiivisiä ominaisuuksia sisältävä molekyyli, joka kiinteyttää ihoa.

-Marine DNA - Stimuloivat, suojaavat ja korjaavat ihosoluja. Ihoa tehokkaasti uudistava vaikutus. 

-NMF (Natural Moisturizing Factor) - Kosteuttaa intensiivisesti epidermiksen pintakerroksia. Maksimaallinen kosteutus.

-SP F15 - Suojaa ihoa auringon haittavaikutuksilta karvanpoiston jälkeen. Vähentää punoitusta ja mahdollista ärsytystä vaikka epiloitu iho altistuisikin auringolle.