Lash Perfect (Eyelash Design Company) on yksi Iso-Britannian suosituimmista ripsimerkeistä.

Tuotesarja on erittäin korkeatasoinen, ja se on mm. BABTAC:in ja The Guild of Professional Beauty Therapists Ltd:n sertifioima. Tarjoamamme koulutukset ovat valmistajan sertifioimia.

Ripsipidennykset ovat yksi nopeiten kasvavista kauneuspalveluista niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Lash Perfect tarjoaa erittäin korkealaatuiset ja tarkkaan testatut tuotteet ja koulutuksen ripsiammattilaisiksi haluaville. Lisäksi lisäkoulutamme jo ripsiä tekeviä ammattilaisia, jotka haluavat liittyä alati kasvavaan Lash Perfect -ammattilaiset joukkoon!

Lash Perfectin ripsiliimat ovat valmistettu Eu:ssa ja ne ovat testattuja medikaalisen tason kiinnitysaineita, EU-normien mukaisia, ISO -sertifioituja tuotteita. Valikoimasta löytyy myös suosittu tuoksuton liimavaihtoehto.
Lash Perfect ripsikuidut ovat korkelaatuisia, erittäin kevyitä ja ne kestävät viikkoja päivittäisessä käytössä. Lisäksi sarja tarjoaa jälleenmyyntiin kehittyneet hoito- ja oheistuotteet.

Lash Perfectin perinteisen ripsipidennystekniikan rinnalle on lanseerattu "Russian Layering" ja "Tahitian Feadering" -tekniikat, joissa käytetään ultraohutta, pehmeää AAA-laatuluokiteltua kuitua! Kummallakin tekniikalla saadaan luotua upeat tuuheat ripset yksilöllisesti.

Russian Layering -tekniikassa lisätään kerralla useampi ultraohut kuitu asiakkaan yksittäisiin ripsiin. Koska tekniikassa käytetään vain erittäin kevyttä 0.05 ja 0.07mm kuitua, ne eivät oikein käytettynä rasita luonnonripseä.

Tahitian Feathering -tekniikassa taasen kiinnitetään samaan ripseen yksitellen uudella tekniikalla ohuita tuuhennuskuituja, näin luoden ilmavampi mutta tuuhea lookki.

Lash Perfectin uusin lanseeraus on
Russian Varia, jonka kuidut tarjoavat asiakkaille entistäkin pehmämmän, luonnollisemman ja kevyemmän lookin, sillä nyt samassa ripsinauhassa on vierekkäin eri pituisia ja kokoisia kuituja.

Tämä uusi käsittely tulee osaksi alkuperäistä Lash Perfect Russian tekniikkaa, ja antaa salongeille nyt enemmän valinnan varaa palvelutarjontaan.

Lash Perfect ammattituotteiden lisäksi sarjasta löytyy jälleenmyyntiin laadukkaita jälkihoitotuotteita.

Tutustu myös sarjan omiin Suomen sivuihin:
WWW.LASHPERFECT.FI

Valmistajan sivut:
WWW.LASHPERFECT.CO.UK