Koulutukset

Kaikki koulutukset ovat ostettavissa verkkokaupasta (klikkaa tätä linkkiä!), josta löydät myös koulutusten ajankohdat ja paikkakunnat!

Pyrimme tarjoamaan parasta mahdollista koulutusta nopeasti kehittyvällä kauneusalalla. Kaikki maahantuomamme ja koulutuksissa käyttämämme tuotteet ovat EU:ssa sallittuja ja niiden raaka-aineet ovat testattuja, rekisteröityjä ja täyttävät kaikki Suomen ja EU:n kosmetiikkasäädösten vaatimukset. Kaikki koulutuksemme ovat valmistajien kansainvälisesti hyväksyttyjä ja sertifioituja koulutuksia. Uskomme, että menestykseen tarvitaan tiedon, taidon ja hyvien tuotteiden lisäksi myös intohimoa itsensä kehittämiseen. Ymmärrämme myös, että kaikki ihmiset eivät opi samalla tavalla. Siksi pyrimme aina etsimään jokaiselle koulutukseen tulijalle parhaan mahdollisen tavan oppia uusia taitoja.

Medikaali-sarjojen koulutuksissa kouluttajina toimivat tunnetut esteettiset sairaanhoitajat. Saatavilla myös yksityiskoulutukset. Koulutuksen jälkeen saat kouluttajien tuen ja voit olla aina yhteydessä meihin soittamalla toimistolle 045 128 0714.

Näen jokaisen koulutuksen kohdalla tiedot koulutuspäivän kulusta, sisällöstä ja kenelle koulutus on tarkoitettu. Pystyt ostamaan kaikki koulutukset myös osamaksulla.

HUOM! Järjestämme myös vaihtokoulutuksia ja demopäiviä alan ammattilaisille, joista lisätietoa saat soittamalla toimistolle p. 045 128 0714.

Oppilaitoksilla on mahdollisuus ottaa yhteyttä ja pyytä tarjousta isommalle oppilasmäärälle.

Jokainen koulutus suljetaan 10pv ennen koulutuspäivää, jotta ehdimme olla teihin ajoissa yhteydessä.

Peruutukset
-Muistathan, että Ilmoittautuminen on sitova.
-Mahdollisen sairastumisen vuoksi (lääkärintodistus vaaditaan) koulutuspaikka voidaan siirtää seuraavaan vapaaseen koulutuspäivään ilman lisäkustannuksia.
-Mikäli kurssin vähimmäisosallistuja ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua tai siirtää kurssipäivä. Järjestäjä ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista koulutuksien peruuntumisista tai siirroista.

Koulutukset, noutotukku ja toimisto

Royal Pink Oy

Aurinkokuja 5 B, E-ovi

33420 TAMPERE

p.+358 45 128 0714

info@royalpink.fi